Type project: Renovatie kantoorgebouw en laboratorium

Opdrachtgever: Saltro

Namens: INSUITE

Grootte:

Jaar: 2014-2016

Voor INSUITE ben ik intensief betrokken geweest tijdens alle fasen van het project voor Saltro Utrecht, een renovatie welke in 7 fasen is uitgevoerd en op deze pagina 1 fase in beeld is gebracht.

 

Het project behelst renovatie van de kantoren, directie afdeling, laboratorium en distributie.

 

De ontwerp ambitie was een natuurlijke, heldere en vooral prettige werkomgeving te bieden met een bescheiden budget. Door de inrichting, gebruik van verschillende vloerafwerkingen en kleuren, gebruik van stoffering en volumes is deze ambitie bereikt.

 

werkplekken

callcenter

werkplekken

directie

receptie

atrium

laboratorium

magazijn

kantine

saltro hoofdkantoor utrecht

projects

about

scroll down

>

next project >

< Previous Project